ОШ "СЛАВКО РОДИЋ" БАЧКИ ЈАРАК улица:Младена Стојановића бр.21 21234 тел/факс:021/847-438
e-mail:osslavkorodic@mts.rs
         

„Колибри стар“ 2014.год.


Никодин Чавић : „Клинци воле рок“
1.место публике
1. место за кореографију
2. место за певање

   
Конкурс “Кад порастем бићу...”
У Великој сали Радничког дома “Светозар Марковић”, пуној деце, одржана је свечаност доделе награда за најбоље ликовне радове ученика новосадских основних школа, за ученике од И до ИВ разреда који су се одазвали на конкурс “Кад порастем бићу...”. На конкурсу је учествовало 15 школа са преко 500 радова који су у року пристигли на адресу Савеза самосталних синдиката града Новог Сада и општина. Вредним наградама је награђено чак 15 радова.
Наша ученица, Милица Голић, ученица ИВ-3 разреда, учитељице Љиљане Карановић, добила је награду "ЗА НАЈКРЕАТИВНИЈИ РАД (седмодневно летовања за две особе, у Црној Гори, Игалу, у Хотелу “Лигхтхоусе”, диплома, мајица, држач за оловке, оловка и привезак).
 
   
 
Извештај са поклоничког путовања ученика наше школе
 
У недељу 01.06.2014. ученици наше школе који похађају Верску наставу, са својим вероучитељем Мирославом Стојановићем и наставницима Зорицом Маринковић и Радославом Граховцем, ишли су на једнодневно поклоничко путовање Светињама Фрушке Горе. Фрушка Гора поред својих многих прородних лепота позната је и по својим бројним манастирима, а управо због њеног културног и духовног богатства многи је називају и Српска Света гора. Посетили смо манастире Јазак, где смо присусвовали на Светој Литургији, Раваницу, Гргетек, Крушедол и Велику Ремету.
На овом путовању научили смо нешто ново о нашој култури и историји, а притом смо се и лепо дружили.
Дечја недеља 7.-13. октобар 2013
 
 

ОШ "Славко Родић"

Објављивање и копирање информација и фотографија са сајта могуће је само уз писмену сагласност руководства школе.